Ring og bestil tid på Tlf. 33 22 07 55

Behandling af kroniske smerter: Hvordan kan kiropraktik hjælpe?

Måske er dine smerter opstået pludseligt, eller måske har du gået med dem i længere tid. Det kan være umuligt at få en normal dagligdag til at fungere, når man konstant har ondt i kroppen. Det kan også være, du har lært at leve med smerterne.

Sådan behøver det ikke være.

Kiropraktisk Klinik v/ Geoffrey B. Dauscha i København er vi specialiseret i at behandle dine smerter, selv dem du har haft hele dit liv. Lyder det for godt til at være sandt? Læs videre for at forstå, hvordan kiropraktik kan hjælpe dig til at leve et liv, hvor du frit kan gå ture, dyrke sport og arbejde uden kroniske smerter.

Hvad er kroniske smerter, og hvordan opstår de?


”Kroniske smerter” betyder, at de har været til stede i minimum tre måneder. De behøver ikke genere hele tiden, måske dukker de kun op et par gange om dagen. Hvorfor de opstår, kan der være mange årsager til. Nogle gange starter smerterne akut og udvikler sig til kroniske smerter, hvis de ikke modtager den rette behandling. Det kan også være, du ikke kan huske præcis hvornår, de er opstået. Måske havde du det dårligt fysisk eller psykisk i en periode, og det fik dig til at spænde op i kroppen.

Når led fejlbelastes gennem længere tid eller ved pludselige, forkerte bevægelser, kan det føre til spændinger og låste led. Kroppens centralnervesystem vil tilpasse muskelstyringen for at minimere smerten. Det betyder med andre ord, at et væld af bivirkninger kan opstå i hele kroppen. Når kroniske smerter har været der længe, kan de være yderst komplekse at afdække. Det er vi heldigvis eksperter i på Kiropraktisk Klinik v/ Geoffrey B. Dauscha.

 

Hvordan hjælper kiropraktik?


Til den indledende undersøgelse kortlægger vi din sygehistorik for at få indsigt i, hvordan de kroniske smerter kan være opstået. Det er vigtigt for bedst at tilrettelægge behandlingsmetoden. Afhængig af patientens ønske, og hvor smerterne sidder, gør vi herefter brug af eksempelvis manipulationsteknikker, triggerpunkt- og akupressurteknikker og laserbehandling.

De hurtige stræk af leddene medfører reflektorisk afslapning af den overspændte muskulatur, som har forhindret leddet i at fungere normalt. Ligeledes kan manipulationsbehandlingen strække det eventuet forkortede bindevæv og forhindre leddet i at forblive i den smertefulde stilling.

  

Forebyggende behandling


På Kiropraktisk Klinik v/ Geoffrey B. Dauscha lægger vi vægt på, at kiropraktik også skal være forebyggende. Vi tager os god tid til at forstå, hvordan de kroniske smerter kan være opstået, og dermed hvordan vi forhindrer dem i at vende tilbage. På den måde kan vi tilrettelægge en plan, der passer til netop dig og hjælpe dig med et bedre fysisk og psykisk velvære. Det er hverken farligt eller gør ondt, som du kan læse mere om her, og resultatet kan være livsændrende. 

Er du parat til et liv uden smerter? Så ring til os på 33 22 07 55 eller besøg vores kiropraktorklinik i København for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

FAQ 
Hvad er kroniske smerter?


"Kroniske smerter" betegnes som den type smerter, der har været til stede i minimum tre måneder. De kan være konstante eller dukke op et par gange i løbet af dagen. Ofte resulterer de i et væld af andre bivirkninger, som kan gøre årsagerne til smerterne mere komplekse at afdække.


Hvordan hjælper kiropraktik?


Afhængig af patientens sygehistorik og ønsker tilrettelægger vi en plan, der passer til netop dig. Ved hjælp af for eksempel manipulationsteknikker, triggerpunkt- og akupressurteknikker løsner vi leddenes muskelspændinger, behandler og forebygger, så vi kan komme de kroniske smerter til livs.


Hvordan opstår kroniske smerter?


Kroniske smerter opstår, når led pludseligt eller igennem længere tid fejlbelastes og fører til spændinger og låste led. Årsagen kan være fysisk, men også psykisk. Med den holistiske indgangsvinkel på Kiropraktisk Klinik v/ Geoffrey B. Dauscha kommer vi i dybden med begge aspekter.