Ring og bestil tid på Tlf. 33 22 07 55

Blogindlæg

 • 13/11/2023 - Marianne Skår
  Hvad gør en kiropraktor? Få en introduktion til kiropraktiske behandlinger

  Overvejer du at søge hjælp hos en kiropraktor? Så er du kommet til det rette sted. Hos Kiropraktisk Klinik v/Geoffrey B. Dauscha tilbyder vi individuel behandling, skræddersyet til dine specifikke udfordringer og behov.

  Læs mere
 • 06/11/2023 - Marianne Skår
  Er kiropraktik farligt? Myter og fakta om kiropraktiske behandlinger

  Kiropraktik er en praksis, der har hjulpet utallige mennesker med at finde lindring fra smerter og forbedre deres generelle helbred. Men der er også nogle bekymringer og misforståelser omkring sikkerheden ved kiropraktiske behandlinger. Hos Kiropraktisk Klinik v/Geoffrey B. Dauscha, har vi flere mange års erfaring med kiropraktisk behandling. Vores behandling er blid og nænsom, og vi tager altid hensyn til vores patienters spørgsmål og bekymringer.

  Læs mere
 • 07/07/2023 - Marianne Skår
  Akut kiropraktisk behandling: Hvad skal du gøre, når smerten opstår pludseligt?

  Har du oplevet at bøje dig ned og have svært ved at komme op igen? Eller har du strakt dig efter noget på en høj hylde og pludselig fået en låsning i nakken? Akutte smerter som hold i nakken eller en nerve i klemme kan ramme os alle. Men fortvivl ikke, der er hjælp at hente.

  På Kiropraktisk Klinik v/Geoffrey B. Dauscha tilbyder vi kiropraktisk behandling af akutte smerter, så du hurtigt kan få din krop til at fungere optimalt igen. Hvis du vil vide mere om, hvad du skal gøre, når smerten opstår akut, så læs videre her.

  Læs mere
 • 16/05/2023 - Marianne Skår
  Henvisning til kiropraktor - er det nødvendigt for at få en behandling

  Det korte svar er nej, du behøver ikke en henvisning for at komme i behandling hos en kiropraktor. En kiropraktor kan selv stille en primær diagnose, så du kan derfor kontakte dem direkte med de udfordringer som du måtte have.

   

  Læs mere
 • 25/04/2023 - Dauscha-kiropraktor
  Hvad koster en behandling og hvilke tilskud er tilgængelige?

  Hvad koster en behandling og hvilke tilskud er tilgængelige?

  Overvejer du at besøge en kiropraktor, har du måske allerede stillet dig selv spørgsmålet: Hvad koster en behandling egentlig, og er der nogen tilskudsmuligheder, der kan hjælpe med at gøre det mere økonomisk overkommeligt?

   

  I denne artikel vil vi guide dig gennem de gennemsnitlige priser for kiropraktiske behandlinger og give dig en oversigt over de forskellige tilskudsordninger, der kan hjælpe dig med at dække omkostningerne.

  Læs mere