Ring og bestil tid på Tlf. 33 22 07 55

Blogindlæg

 • 06/05/2024
  Effektiv behandling af nakkesmerter med hjælp fra din kiropraktor

  Du kender det måske: Du sidder ved computeren eller går en tur, og pludselig opstår smerter i nakken. De stråler ud i skulder og arme. Det prikker og stikker. Du får hovedpine. Musklerne bliver ømme af at spænde op og gør det næsten umuligt at dreje hovedet fra side til side.

  Uanset om du oplever én eller flere af symptomerne, er nakkesmerter enormt hæmmende for dit fysiske og mentale velbefindende. Heldigvis findes der en løsning: Læs videre for at finde ud af, hvordan kiropraktik effektivt kan behandle dine nakkesmerter.

  Læs mere
 • 04/03/2024
  Holistisk sundhed: Sådan kan kiropraktik bidrage til et sundere liv

  Vores klinik adskiller sig fra mange andre klinikker ved at se på mennesket som en enhed, hvor alle dele er sammenkoblet og påvirker hinanden. Vi tror på, at krop og sind hænger sammen, derfor er det nødvendigt at behandle symptomerne såvel som de underliggende årsager. Smerter i kroppen kan opstå ved fejlbevægelser, men årsagen kan påvirkes af en faktorer såsom kost, psykisk velbefindende og oplevelser i livet. Det er vigtigt at have in mente, når man vælger kiropraktor.

  I denne artikel kan du læse, hvordan Kiropraktisk Klinik v/ Geoffrey B. Dauscha hjælper dig med at opnå balance i kroppen, så du kan forblive sund og leve dit bedste liv.

  Læs mere
 • 10/01/2024
  Behandling af kroniske smerter: Hvordan kan kiropraktik hjælpe?

  Måske er dine smerter opstået pludseligt, eller måske har du gået med dem i længere tid. Det kan være umuligt at få en normal dagligdag til at fungere, når man konstant har ondt i kroppen. Det kan også være, du har lært at leve med smerterne.

  Sådan behøver det ikke være.

  Kiropraktisk Klinik v/ Geoffrey B. Dauscha i København er vi specialiseret i at behandle dine smerter, selv dem du har haft hele dit liv. Lyder det for godt til at være sandt? Læs videre for at forstå, hvordan kiropraktik kan hjælpe dig til at leve et liv, hvor du frit kan gå ture, dyrke sport og arbejde uden kroniske smerter.

  Læs mere
 • 13/11/2023 - Marianne Skår
  Hvad gør en kiropraktor? Få en introduktion til kiropraktiske behandlinger

  Overvejer du at søge hjælp hos en kiropraktor? Så er du kommet til det rette sted. Hos Kiropraktisk Klinik v/Geoffrey B. Dauscha tilbyder vi individuel behandling, skræddersyet til dine specifikke udfordringer og behov.

  Læs mere
 • 06/11/2023 - Marianne Skår
  Er kiropraktik farligt? Myter og fakta om kiropraktiske behandlinger

  Kiropraktik er en praksis, der har hjulpet utallige mennesker med at finde lindring fra smerter og forbedre deres generelle helbred. Men der er også nogle bekymringer og misforståelser omkring sikkerheden ved kiropraktiske behandlinger. Hos Kiropraktisk Klinik v/Geoffrey B. Dauscha, har vi flere mange års erfaring med kiropraktisk behandling. Vores behandling er blid og nænsom, og vi tager altid hensyn til vores patienters spørgsmål og bekymringer.

  Læs mere
 • 07/07/2023 - Marianne Skår
  Akut kiropraktisk behandling: Hvad skal du gøre, når smerten opstår pludseligt?

  Har du oplevet at bøje dig ned og have svært ved at komme op igen? Eller har du strakt dig efter noget på en høj hylde og pludselig fået en låsning i nakken? Akutte smerter som hold i nakken eller en nerve i klemme kan ramme os alle. Men fortvivl ikke, der er hjælp at hente.

  På Kiropraktisk Klinik v/Geoffrey B. Dauscha tilbyder vi kiropraktisk behandling af akutte smerter, så du hurtigt kan få din krop til at fungere optimalt igen. Hvis du vil vide mere om, hvad du skal gøre, når smerten opstår akut, så læs videre her.

  Læs mere
 • 16/05/2023 - Marianne Skår
  Henvisning til kiropraktor - er det nødvendigt for at få en behandling

  Det korte svar er nej, du behøver ikke en henvisning for at komme i behandling hos en kiropraktor. En kiropraktor kan selv stille en primær diagnose, så du kan derfor kontakte dem direkte med de udfordringer som du måtte have.

   

  Læs mere
 • 25/04/2023 - Dauscha-kiropraktor
  Hvad koster en behandling og hvilke tilskud er tilgængelige?

  Hvad koster en behandling og hvilke tilskud er tilgængelige?

  Overvejer du at besøge en kiropraktor, har du måske allerede stillet dig selv spørgsmålet: Hvad koster en behandling egentlig, og er der nogen tilskudsmuligheder, der kan hjælpe med at gøre det mere økonomisk overkommeligt?

   

  I denne artikel vil vi guide dig gennem de gennemsnitlige priser for kiropraktiske behandlinger og give dig en oversigt over de forskellige tilskudsordninger, der kan hjælpe dig med at dække omkostningerne.

  Læs mere