Ring og bestil tid på Tlf. 33 22 07 55

Holistisk sundhed: Sådan kan kiropraktik bidrage til et sundere liv

Vores klinik adskiller sig fra mange andre klinikker ved at se på mennesket som en enhed, hvor alle dele er sammenkoblet og påvirker hinanden. Vi tror på, at krop og sind hænger sammen, derfor er det nødvendigt at behandle symptomerne såvel som de underliggende årsager. Smerter i kroppen kan opstå ved fejlbevægelser, men årsagen kan påvirkes af en faktorer såsom kost, psykisk velbefindende og oplevelser i livet. Det er vigtigt at have in mente, når man vælger kiropraktor.

I denne artikel kan du læse, hvordan Kiropraktisk Klinik v/ Geoffrey B. Dauscha hjælper dig med at opnå balance i kroppen, så du kan forblive sund og leve dit bedste liv.

 

Hvad betyder holistisk sundhed indenfor kiropraktik?

 

Ved at bygge bro mellem krop og sind kan kiropraktik komme til bunds i årsagerne til dine smerter og derved skræddersy en behandlingsplan, der passer perfekt til dig. Vi fokuserer på de sundhedsmæssige udfordringer og livsstilsfaktorer, der kan forhindre virkningen af kiropraktik. Hvis du ikke får behandlet den underliggende årsag, er der nemlig risiko for, at behandlingen kun har kortvarig effekt, før smerten vender tilbage.

Når du som patient er i fokus hele vejen og tager aktiv del i helbredsprocessen, sikrer vi os, at behandlingen er så effektiv som muligt. Det har givet os beviselige resultater, og hele 92% af vores patienter er enten ”tilfredse” eller ”særdeles tilfredse” med vores behandling og vejledning. Vores klinik ligger på grænsen mellem Frederiksberg og København, men mange af vores patienter kommer helt fra Fyn og Sydsjælland på baggrund af henvisninger fra tidligere patienter.

 

Hvordan kan holistisk sundhed hjælpe dig?

 

Kiropraktik er ikke kun for dig med kroniske eller pludselige smerter. Mange af os går rundt med småskavanker uden at adressere dem, for eksempel stress, spændinger, dårlig kropsholdning og hovedpine, og det kan i værste fald udvikle sig til større komplikationer.

I kiropraktik ser vi på forbindelsen mellem rygsøjlen, nervesystemet og din generelle sundhed. Ved at genoprette ubalancer med manuelle justeringer forbedrer vi nervesystemets funktion, og det er i sidste ende afgørende for din optimale sundhed. Holistisk sundhed gør altså brug af kroppens egne healingsmekanismer til at opnå et smertefrit liv med fysisk og mental balance. Kiropraktik er for alle, der ønsker at passe godt på kroppen. Det kan du læse mere om her.

 

Er der dokumentation for virkningen af holistisk kiropraktik?

 

Ja, holistisk kiropraktik er ikke hokus-pokus. Studier viser, at kiropraktik har en positiv effekt på rygsmerter, nakkesmerter, hovedpiner, skuldersmerter og meget mere, og hos Kiropraktisk Klinik v/ Geoffrey B. Dauscha går vi længere ved ligeledes at vejlede indenfor sundhed og livsstil og eventuelt motion, søvn og kropsholdning, hvis det er aktuelt.

I sidste ende er kiropraktik en smertefri, medicinfri og indgrebsfri måde at sikre, at kroppen fungerer korrekt, og den holistiske vinkel sikrer en langvarig effekt af behandlingen.

Er du i tvivl, om vi kan hjælpe dig med dine smerter? Send en besked, så kontakter vi dig for en uforpligtende snak

 

FAQ

Hvad er forskellen på en almindelig kiropraktor og en holistisk kiropraktor?


Visse kiropraktorer fokuserer primært på at behandle symptomerne. En holistisk kiropraktor ser på kroppen som en helhed og går dybere ind i de underliggende årsager. Forskellen ligger altså i tilgangen til patientpleje og behandling.


Hvad er holistisk sundhed indenfor kiropraktik?


Holistisk sundhed bygger bro mellem krop og sind. Med vores holistiske tilgang til kiropraktik behandler vi både symptomerne og de underliggende årsager. Det giver de bedste, langsigtede resultater.


Hvordan kan holistisk sundhed hjælpe dig?


Smerter i for eksempel ryg, nakke, hoved og skulder kan opstå af pludselige fejlbevægelser, men de kan også trigges af en række faktorer indenfor sundhed og livsstil. Hvis de ikke adresseres, kan man risikere, at smerterne vender tilbage efter afsluttet behandling.