Ring og bestil tid på Tlf. 33 22 07 55

Henvisning til kiropraktor - er det nødvendigt for at få en behandling

Det korte svar er nej, du behøver ikke en henvisning for at komme i behandling hos en kiropraktor. En kiropraktor kan selv stille en primær diagnose, så du kan derfor kontakte dem direkte med de udfordringer som du måtte have.

 

Selvom det ikke er en henvisning fra en læge, der fører patienter til Kiropraktisk Klinik v/Geoffrey B. Dauscha, har vi alligevel oplevet, at mange af disse har valgt at opsøge os på baggrund af anbefalinger fra andre. Det kan være anbefalinger fra tidligere tilfredse klienter, eller fra andre faggrupper, som beskæftiger sig med kroppens mekaniske problemer. Hvis det er dit første besøg hos kiropraktoren, er du velkommen til at spørge vores sekretær om, hvad et besøg i vores klinik indebærer.

 

Tilpasset behandling hos specialiseret kiropraktor

En kiropraktor er en autoriseret sundhedsperson som beskæftiger sig med diagnosticering og behandling af kroppens mekaniske system. Hvis du overvejer at kontakte en kiropraktor, så har vi forståelse for at dette kan være forbundet med en smule nervøsitet. Du har måske tanker som, hvad skal der ske, og kan en kiropraktor hjælpe mig. Hos os prioriterer vi at svare på alle dine spørgsmål og bekymringer så tidlig som muligt i forløbet, sådan at vi kan tilbyde et behandlingsforløb som er egnet for dig.

 

Hvis du søger efter en kiropraktor i København, er du velkommen til at kontakte os direkte. Vores erfarne kiropraktor, Geoffrey B. Dauscha, har mange års erfaring med at behandle mekaniske problemer i kroppen og har specialiseret sig i at foretage dybdegående analyser af kroppens reaktioner. Ved at udføre en grundig analyse, kan vi få en bedre forståelse af, hvorfor symptomerne opstår og derfra udvikle en individuelt tilpasset behandlingsplan.


Erfaren kiropraktor i København med mange års ekspertise

Du finder vores klinik på grænsen mellem København og Frederiksberg, hvor vi modtager patienter fra hele Københavnsområdet samt fra andre dele af landet. Vores adfærd påvirker kroppen på forskellige måder. Måden vi opfatter vores omgivelser på, kan påvirke vores fysiske tilstand, og vi kan også tilegne os uhensigtsmæssige adfærdsmønstre. Hos os ser vi hele mennesket, og derfor kan vi diagnosticere, behandle og forebygge på samme tid.

 

I vores klinik vil du derfor opleve at vi anvender en holistisk tilgang til behandlingerne, da vi tror på, at problemerne kan være andet end kun fysiske. Som patient vil du derfor se, at der bliver afsat tid til at få en dybere forståelse af årsagerne til dine problemer og din tilstand. Vi ønsker at forstå, hvor dine problemer kommer fra og identificere de årsager, der påvirker din sundhed, så vi kan planlægge den bedste behandling for præcis dig og din krop.

 

Vi ser på kroppen som en helhed for at kunne forstå hele problemet. Derfor kan du trygt søge hjælp hos os, uanset om du har akutte eller kroniske problemer. Hvis du er nysgerrig på priser og tilskudsmuligheder, kan du læse mere om det her.

 

Kiropraktorbehandling uden henvisning: Sådan får du hjælp til smerter og ubehag

 

Alt i alt kan vi konkludere, at en henvisning til kiropraktor ikke er en nødvendighed for at få en behandling. Hvis du oplever smerter eller ubehag i din krop, kan du helt selv tage initiativ til at søge hjælp hos en kiropraktor. Hos os vil du opleve en professionel og grundig behandling, der tager udgangspunkt i din individuelle situation og behov. Så lad ikke spørgsmålet om en henvisning stoppe dig fra at få den hjælp, du har brug for. Kontakt os allerede i dag og kom i gang med at genvinde din sundhed og livskvalitet.